Claves para acreditar una técnica de PCR : caso práctico: Salmonella spp. en leche y productos lácteos
Galbany-Casals, Mercè (Laboratori interprofessional lleter de Catalunya)
Lázaro, M. (Laboratori interprofessional lleter de Catalunya)

Data: 2013
Resum: La validación del protocolo para la detección de Salmonella spp por la técnica de la PCR y su posterior comprobación mediante los controles de aseguramiento de la calidad, nos ha permitido obtener la acreditación en una técnica que ofrece la posibilidad a nuestros clientes de obtener resultados en poco tiempo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Comunicació de congrés
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. XII (2013)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


4 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2016-02-10, darrera modificació el 2022-06-04



   Favorit i Compartir