Programación de rutas y asignación de aeronaves
Rius Carmona, Miquel
Juan, Ángel A., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2015
Descripció: 103 pag.
Resum: En este proyecto se ha llevado a cabo la realización de un algoritmo para solucionar la problemática que se les presenta a las aerolíneas comerciales y a las de logística en el momento de hacer la planificación de las rutas a cubrir, y su horario . Esta aplicación al mismo tiempo ayuda a resolver en una primera fase el problema de la asignación de aeronaves a estas rutas.
Resum: En aquest projecte s'ha dut a terme la realització d'un algoritme per tal de solventar la problematica que se'ls hi presenta a les aerolínies comercials i a les de logística en el moment de fer la planificació de les rutes a cobrir, i el seu horari. Aquesta aplicació al mateix temps ajuda a resoldre en una primera fase el problema de la assignació d'aeronaus a aquestes rutes.
Resum: This project has been carrying out an algorithm to solve the problems that are presented to commercial airlines and logistics when it comes to planning the routes to cover, and it's schedule. This application while helping to solve in a first stage the issue of the air fleet assignment to the same routes.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Línies aèries ; Direcció i administració ; Planificació ; Horaris ; Investigació operativa



103 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-02-22, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir