El sujeto explícito en zonas hispanohablantes
Graupera Cristòfol, Meritxell
Gallego, Ángel J., (Gallego Bartolomé) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Use of the subject in some Spanish speaking regions
Data: 2015
Resum: El español es una lengua que permite la omisión del pronombre en función de sujeto en la oración. El pronombre personal mantiene una concordancia persona-número con el verbo. Por lo tanto, esto permite que se suprima el pronombre de sujeto sin que haya una falta de coherencia. El español es una lengua que permite la omisión del pronombre en función de sujeto en la oración. El pronombre personal mantiene una concordancia persona-número con el verbo. Por lo tanto, esto permite que se suprima el pronombre de sujeto sin que haya una falta de coherencia.
Resum: El castellà és una llengua que permet l'omissió del pronom que funciona com a subjecte dins l'oració. El pronom manté una concordança persona-número amb el verb. Per tant, això permet que es suprimeixi el pronom de subjecte sense que hi hagi una pèrdua de coherència. El castellà és una llengua que permet l'omissió del pronom que funciona com a subjecte dins l'oració. El pronom manté una concordança persona-número amb el verb. Per tant, això permet que es suprimeixi el pronom de subjecte sense que hi hagi una pèrdua de coherència.
Resum: In Spanish, a pronoun functioning as a subject can be omitted in a sentence without losing its coherence. That is because there is an agreement between the verb and the subject, since they both agree in gender and number. In Spanish, a pronoun functioning as a subject can be omitted in a sentence without losing its coherence. That is because there is an agreement between the verb and the subject, since they both agree in gender and number.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Titulació: Traducció i Interpretació [2500249]
Pla d'estudis: Grau en Traducció i Interpretació [1202]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Pronombres personales ; Sujetos explícitos ; Sujetos tácitos ; Lenguas 'pro-drop' ; Pronoms personals ; Subjectes el·líptics ; Subjectes explícits ; Llengües 'pro-drop' ; Personal pronouns ; Explicit subjects ; Omitted subjects ; Pro-drop languages



36 p, 553.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-02-24, darrera modificació el 2023-07-21



   Favorit i Compartir