Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/147592
Estudi del sector agroalimentari del formatge a Menorca i la seva biodiversitat associada
Biocheese (Grup de recerca)
Díez Palet, Isabel
Navarro Fernández, Raquel
Pérez Armas, Rocío
Vilaplana Martínez, Alba
Rieradevall, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d’Enginyeria Química)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2015
Descripció: 262 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciències Ambientals [959]
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Formatge ; Sector agroalimentari ; Biodiversitat ; Menorca



Memòria
262 p, 12.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències. TFG

 Registre creat el 2016-03-09, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir