Psicopedagogia a les Organitzacions [42979]
Roca Casas, Enric
Gaspar Pellin, Maria del Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Psicopedagogía en las organizaciones
Data: 2015-16
Resum: El mòdul Psicopedagogia a les Organitzacions té tres característiques bàsiques que defineixen el seu disseny: 1. El primer que cal destacar és que es tracta d'un mòdul de caire optatiu. 2. Es focalitza en la perspectiva interna o institucional de les organitzacions educatives i laborals, per això és imprescindible tenir un coneixement mínim sobre l'estructura, finalitats, dinàmiques i relacions que s'estableixen en les institucions educatives i en les organitzacions. Ja que sobre aquests elements organitzatius es desenvoluparà el contingut i estratègies de l'assignatura. 3. Es pretén donar eines per descriure, desenvolupar i innovar programes, unitats i serveis psicopedagògics en les institucions educatives i en les organitzacions. També es pretén adquirir habilitats en la gestió de persones, projectes i recursos d'atenció psicopedagògica.
Resum: El módulo Psicopedagogía en las Organizaciones tiene tres características básicas que definen su diseño: 1. Lo primero que hay que destacar es que se trata de un módulo de carácter optativo. 2. Se focaliza en la perspectiva interna o institucional de las organizaciones educativas y laborales, por eso es imprescindible tener un conocimiento mínimo sobre la estructura, finalidades, dinámicas y relaciones que se establecen en las instituciones educativas y en las organizaciones. Puesto que sobre estos elementos organizativos se desarrollará el contenido y estrategias de la asignatura. 3. Se pretende dar herramientas para describir, desarrollar e innovar programas, unidades y servicios psicopedagógicos en las instituciones educativas y en las organizaciones. También se pretende adquirir habilidades en la gestión de personas, proyectos y recursos de atención psicopedagógica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i castellà
Titulació: Psicopedagogia [4313754]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicopedagogia [1168]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
9 p, 335.7 KB

Español
9 p, 334.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-03-11, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir