Pràctiques Externes II [42702]
Sánchez Huete, Miguel Ángel

Data: 2015-16
Resum: Específics: integració en un despatx d'advocats o entitat jurídica. Genèrics: a) enfrontar-se a problemes deontològics professionals, b) familiaritzar-se amb el funcionament i la problemàtica d'institucions relacionades amb l'exercici de la professió, c) conèixer l'activitat d'altres operadors jurídics, així com de professionals relacionats amb l'exercici de l'advocacia, d) rebre informació actualitzada sobre el desenvolupament de la carrera professional i les possibles línies d'activitat, així com entorn als instruments per a la seva gestió, e) en general, desenvolupar les competències i habilitats necessàries per a l'exercici de la professió d'Advocat.
Nota: Professors que imparteixen l'assignatura: Es variable depenen del tutor o tutora assignat a través dels Col·legis professional adscrits i/o Jutjats que, col·laboren.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Advocacia [4313312]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Advocacia [1121]
Document: Objecte d'aprenentatge



3 p, 228.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-03-29, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir