Antecedents d'abús emocional, físic i sexual i comorbiditat psiquiàtrica en pacients addictes
Daigre, Constanza (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Clínica i de la Salut)

Títol variant: Antecedentes de abuso emocional, físico y sexual y comorbilidad psiquiátrica en pacientes adictos
Data: 2016
Resum: Els trastorns mentals i l'addicció han estat temes de recurrent investigació, tanmateix, no s'han realitzat suficients estudis sobre la relació de les experiències de violència en pacients addictes. Mitjançant la comparació de característiques clíniques i psicopatològiques en funció d'abusos psicològics i físics en pacients addictes, un estudi demostra que aquest tipus de vivències són més freqüents, per la qual cosa s'haurien de considerar per al seu tractament psiquiàtric i d'addicció.
Resum: Los trastornos mentales y la adicción han sido temas de recurrente investigación, sin embargo, no se han realizado suficientes estudios sobre la relación de las experiencias de violencia en pacientes adictos. A través de la comparación de características clínicas y psicopatológicas en función de antecedentes de abusos psicológicos y físicos en pacientes adictos, un estudio demuestra que estas vivencias son frecuentes, por lo cual deberían ser consideradas para el tratamiento psiquiátrico y de adicción.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Drogoaddicció ; Psiquiatria
Publicat a: UAB divulga, Març 2016, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 133.7 KB

Español
2 p, 263.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-04-07, darrera modificació el 2022-06-02



   Favorit i Compartir