UABprofitem / E-ncants
Valverde Saavedra, Daniel
Martí Escalé, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2015
Descripció: 59 p.
Resum: Aquest projecte s'ha desenvolupat per oferir una eina de publicació de materials que els seus propietaris ja no necessiten i que poden ser reutilitzats per altres persones. Es tracta d'una aplicació web que permet gestionar la creació i identificació d'usuaris, així com donar suport a la publicació de materials que es vol anunciar.
Resum: Este proyecto se ha desarrollado para ofrecer una herramienta de publicación de materiales que sus propietarios ya no necesitan y que pueden ser reutilizados por otras personas. Se trata de una aplicación web que permite gestionar la creación e identificación de usuarios, así como dar soporte a la publicación del material que se quiere anunciar.
Resum: This project was developed to provide a tool for publishing materials that their owners no longer need and that can be reused by others. It is a web application for managing the creation and identification of users and support the publication of material to be announced.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament



59 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2016-04-14, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir