Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/149335
Ciència i Tecnologia dels Aliments. Memòria i verificació
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Data: Bellaterra 2010
Col·lecció: Graus
Resum: El grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments té per objectiu formar professionals amb una visió global del món agroalimentari, competents en les responsabilitats que exigeix actualment la que està considerada primera indústria transformadora mundial d’àmbit global. La indústria alimentaria té un component biològic indissociable, l’objectiu del qual és la distribució d’aliments per a la població. Per això, és necessària la formació de professionals que coneguin completament totes les etapes de la cadena alimentària. Els graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments coneixeran les matèries primeres i les seves característiques i els sistemes de conservació i de transformació amb criteris i fonaments de productivitat, eficàcia i sostenibilitat; i també aprendran com el conjunt de totes les activitats condueix a la qualitat global i seguretat alimentàries.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà



153 p, 852.9 KB

Resolució BOE
2 p, 167.5 KB

Verificació
1 p, 70.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Memòries de titulacions

 Registre creat el 2016-04-21, darrera modificació el 2016-07-29



   Favorit i Compartir