Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/149944
Microbiologia. Memòria i verificació
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
González, Glòria (González i Anadón)
Vendrell Roca, Josep

Títol variant: Grado de Microbiología
Data: Bellaterra 2009
Col·lecció: Graus
Resum: El Grau de Microbiologia respon al desenvolupament creixent d’aquest àmbit de recerca i a les seves importants aplicacions en agricultura, salut, medi ambient, biotecnologia i enginyeria. Els microorganismes són responsables del deteriorament dels aliments però també els aprofitem per produir aliments, medicines, productes químics, vitamines i enzims; així com per fer tractament de residus i depuració d’aigües. Només s’ha identificat l’1% de la biodiversitat microbiana, i la seva ràpida evolució fa que emergeixin nous patògens i que apareguin ràpidament nous microorganismes resistents als antibiòtics.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà



Memòria
127 p, 719.7 KB

Resolució BOE
2 p, 156.7 KB

Verificació
1 p, 198.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Memòries de titulacions

 Registre creat el 2016-04-27, darrera modificació el 2016-10-31



   Favorit i Compartir