Estudio e implantación de un sistema ERP en una Tienda de Informática S.L
Pérez Bellido, Jose
Sánchez Castelló, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Study and implementation of an ERP system in a computer store S.L
Títol variant: Estudi i implantació d'un sistema ERP en una botiga d'Informàtica S.L
Data: 2016-02-16
Resum: El crecimiento de los sistemas de información que se ha producido en las últimas décadas, ha influenciado a las personas y sus hábitos de trabajo. Esto, ha provocado una gran inversión por parte de organizaciones para averiguar qué sistemas son los más adecuados, y ya son muchas las empresas que optan por integrarlos en su metodología de trabajo; usando tecnologías como la Planificación de Recursos Empresariales (ERP). Estos sistemas permiten la mejora en el control y la automatización de los recursos, permitiendo el avance de las empresas que los aplican en sus respectivos campos. El objetivo de este artículo es sacar el máximo beneficio de éstos, centrándonos en los ERP y adaptándolos a una PYME en crecimiento, que se dedica al mantenimiento y compra-venta de productos informáticos. Para lograr el objetivo, se estudiará el funcionamiento interno de la empresa, se analizarán los distintos sistemas ERP y, finalmente, mediante una comparativa se elegirá el sistema más adecuado para su posterior implantación.
Resum: The growth of information systems that has occurred in recent decades, has influenced people and work habits. This has caused a great investment by organizations to determine which systems are best suited, and there are already many companies choose to integrate them into its working methods; using technologies such as Enterprise Resource Planning (ERP). These systems allow for improved control and automation of resources, allowing the advancement of companies that is apply in their respective fields. The aim of this article is make the maximum benefit of these, focusing in the ERP and adapting to the growth of SMEs, which is dedicated to the maintenance and purchase sale of computer products. To achieve the goal, the inner workings of the company will be studied, will be analyzed the different ERP system and, finally, with the one comparative will be chosen the system most suitable for further application.
Resum: El creixement dels sistemes d'informació que s'ha produït en les últimes dècades, ha influenciat a les persones i els hàbits de treball. Això, ha provocat una gran inversió per part d'organitzacions per esbrinar quins sistemes són els més adequats, i ja són moltes les empreses que opten per integrar-los en la seva metodologia de treball; usant tecnologies com la Planificació de Recursos Empresarials (ERP). Aquests sistemes permeten la millora en el control i l'automatització dels recursos, permetent l'avanç de les empreses que els apliquen en els seus respectius camps. L'objectiu d'aquest article és treure el màxim benefici d'aquests, centrant-nos en els ERP i adaptant-los a una PYME en creixement, que es dedica al manteniment i compra-venda de productes informàtics. Per aconseguir l'objectiu, s'estudiarà el funcionament intern de l'empresa, s'analitzaran els diferents sistemes ERP i, finalment, mitjançant una comparativa es triarà el sistema més adequat per al seu posterior implantació.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: ERP ; PYME ; Prototip ; CRM ; Stock ; OBPL ; AGPL ; Open Source ; Prototipo ; SME ; Prototype ; CRM Stock



10 p, 1.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-05-11, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir