Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/150922
Cerca i gestió de la informació : les principals fonts d'informació en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària

Data: 2016
Col·lecció: Fonts d'informació
Resum: Presentació dels diferents recursos d'informació i eines documentals adreçades als alumnes del doctorat de Ciència i Tecnologia dels Aliments.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Recursos docents
Matèria: Fonts d'informació ; Ciència i tecnologia dels aliments



58 p, 5.3 MB

Español
58 p, 4.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Recursos docents

 Registre creat el 2016-05-13, darrera modificació el 2016-06-12



   Favorit i Compartir