Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/153451
Máster Universitario en Calidad de Alimentos de Origen Animal
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Màster en Qualitat en Aliments d'Origen Animal
Data: Bellaterra 2013
Col·lecció: Màsters
Resum: El màster de Qualitat en Aliments d'Origen Animal recull i proporciona continguts globalitzadors sobre control, avaluació i millora de la qualitat i seguretat alimentàries però circumscrivint-se a aliments d'origen animal i conjuminant de forma original un enfocament integral que contempla accions des de la granja al consumidor, l'ús d'eines transversals i de tècniques/metodologies emergents que permeten d'una banda millorar la qualitat al llarg de tota la cadena de producció d'aliments, així com innovar i desenvolupar nous productes i processos com a font continua de millora de la qualitat. En aquest sentit, el màster cobreix necessitats reals de la societat en l'àmbit agroindustrial i alimentari que no es veuen ateses pels màsters existents, fent-ho a més des d'un enfocament integrador i transversal que és cada dia més important en la societat actual.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà



Memòria
110 p, 711.3 KB

Verificació
2 p, 93.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Memòries de titulacions

 Registre creat el 2016-05-19, darrera modificació el 2016-07-25



   Favorit i Compartir