Genètica mèdica [101970]
Català Cahís, Vicenç (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2016-17
Resum: Els principals objectius d'aquesta assignatura són: Conèixer les bases genètiques de les principals malalties amb base o component genètic. Relacionar la disfunció genètica amb el fenotip patològic. Realitzar la interpretació genètica del diagnòstic, pronòstic, prevenció i teràpia de les patologies genètiques més freqüents en la població humana. Conèixer la distribució de malalties de base genètica en una població determinada tenint en compte el seu origen. Analitzar des d'un punt de vista genètic la relació probandus-família que faciliti l'oferiment de consell genètic.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Genètica [2500890]
Pla d'estudis: Grau en Genètica [833]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 86.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir