Funció del Cos Humà [102992]
Udina i Bonet, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Función del Cuerpo Humano
Data: 2016-17
Resum: L'assignatura Funció del Cos Humà es programa durant el primer curs del Grau de Fisioteràpia i desenvolupa el coneixement del funcionament normal dels diferents sistemes de l'organisme humà. L'adquisició de les competències bàsiques de l'assignatura permetrà a l'estudiant comprendre la funció normal dels sistemes i afrontar amb una base suficient l'estudi de la fisiopatologia i la comprensió dels mecanismes de malalties que afecten als diversos sistemes de l'organisme humà, així com dels elements terapéutics que les poden millorar. Els objectius formatius generals de l'assignatura són: Aprendre els conceptes bàsics de la Fisiologia dels diferents sistemes funcionals de l'organisme humà en estat de salut. Adquirir una visió completa i integrada de les interrelacions dels diferents sistemes de l'organisme. Integrar els coneixements de la Fisiologia amb els adquirits en altres matèries bàsiques, que tracten de l'estructura i dels aspectes cel·lulars i moleculars de l'organisme, per a assolir una visió global del funcionament del cos humà. Capacitar l'alumne per aplicar els coneixements fisiològics en la deducció de les conseqüències de les malalties i disfuncions. Adquirir habilitats pràctiques necessàries per a la realització de tècniques d'estudis funcionals freqüents 1 Adquirir habilitats pràctiques necessàries per a la realització de tècniques d'estudis funcionals freqüents en l'àmbit biomèdic i de la fisioteràpia. Adquirir les actituds destinades a la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia.
Resum: La asignatura Función del Cuerpo Humano se programa durante el primer curso del grado de Fisioterapia y desarrolla el conocimiento del funcionamiento normal de los diferentes sistemas del organismo humano. La adquisición de las competencias básicas de la asignatura permitirá al estudiante comprender la función normal de los sistemas y afrontar con una base suficiente el estudio de la fisiopatología y la comprensión de los mecanismos de enfermedades que afectan a los diversos sistemas del organismo humano, así como de los elementos terapéuticos que las pueden mejorar. Los objetivos formativos generales de la asignatura son: Aprender los conceptos básicos de la fisiología de los diferentes sistemas funcionales del organismo humano en estado de salud, adquirir una visión completa e integrada de las interrelaciones de los diferentes sistemas del organismo, integrar los conocimientos de la fisiología con los adquiridos en otras materias básicas, que tratan de la estructura y de los aspectos celulares y moleculares del organismo, para alcanzar una visión global del funcionamiento del cuerpo humano, capacitar al alumno para aplicar los conocimientos fisiológicos en la deducción de las consecuencias de las enfermedades y las disfunciones, adquirir habilidades prácticas necesarias para la realización de técnicas de estudios funcionales frecuentes en el ámbito de la biomedicina y la fisioterapia, adquirir las actitudes destinadas a la promoción de la salud y la prevención de la enfermedad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Titulació: Fisioteràpia [2500892]
Pla d'estudis: Grau en Fisioteràpia [961]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 77.4 KB

Castellà
5 p, 130.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir