Avaluació i Intervenció en Malalties Cròniques, Discapacitat i Envelliment [43421]
Limonero García, Joaquim T
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Evaluación e Intervención en Enfermedades Crónicas, Discapacidad y Envejecimiento
Data: 2016-17
Resum: Un cop finalitzat el mòdul l'estudiant hauria de ser capaç de: Fer una anàlisi biopsicosocial de la cronicitat, l'envelliment, i la discapacitat Conèixer els diferents instruments i mètodes d'avaluació psicològics específics de la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment . Saber realitzar una diagnòstic psicològic específic en la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment . Conèixer les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuales que es poden aplicar en la cronicitat, la discapacitat i l'envelliment en diferents contextos (individual, familiar, educatiu i social) Saber aplicar les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuals en la cronicitat, 1 Saber aplicar les intervencions psicològiques, neurocognitives i conductuals en la cronicitat, l'envelliment, i la discapacitat. Analitzar críticament els diferents resultats obtinguts tant en l'avaluació com en la intervenció i si s'escau saber derivar a un especialista o servei específic.
Resum: Una vez finalizado el módulo el estudiante debería ser capaz de: • Hacer un análisis biopsicosocial de la cronicidad, el envejecimiento, y la discapacidad • Conocer los diferentes instrumentos y métodos de evaluación psicológicos específicos de la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. • Saber realizar una diagnóstico psicológico específico en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento. • Conocer las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales que se pueden aplicar en la cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento en diferentes contextos (individual, familiar, educativo y social) 1 cronicidad, la discapacidad y el envejecimiento en diferentes contextos (individual, familiar, educativo y social) • Saber aplicar las intervenciones psicológicas, neurocognitivas y conductuales en la cronicidad, el envejecimiento, y la discapacidad. • Analizar críticamente los diferentes resultados obtenidos tanto en la evaluación como en la intervención y en su caso saber derivar a un especialista o servicio específico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Psicologia General Sanitària [4314949]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 91.6 KB

Castellà
6 p, 91.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2023-09-12



   Favorit i Compartir