Macroeconomia III [102382]
Sorolla, Valeri
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Macroeconomics III
Títol variant: Macroeconomía III
Data: 2016-17
Resum: Aquest curs presenta els models standard per analitzar el creixement econòmic dels paisos i la determinació de la renda a llarg termini. S'analitza com la política fiscal i monetària afecten les variables econòmiques a llarg termini i es fa una breu introducció a les fluctuacions econòmiques.
Resum: This course presents the standard models to study the countries' economic growth of countries and its long run income. It analyzes how fiscal and monetary policy affect the long run economic variables and it presents a brief introduction to economic fluctuations.
Resum: Esta asignatura presenta los modelos standard para analizar el crecimiento económico de los paises y la determinación de la renta a largo plazo. Se analiza como la política fiscal y monetaria afectan a las variables economicas a largo plazo y se hace una breve introducción a las fluctuaciones económicas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Economia [2501573] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [2501572]
Pla d'estudis: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 81.5 KB

Anglès
4 p, 79.5 KB

Castellà
5 p, 78.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2023-10-21



   Favorit i Compartir