Treball de Fi de Màster [42885]
Poschenrieder, Charlotte (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2016-17
Resum: Elaboració i defensa pública d'un treball final sobre un tema relacionat amb la Biologia Vegetal i Biotecnologia, on l'alumne pugui integrar les capacitats i competències adquirides en el mestratge.
Resum: Preparation and public defense of a final dissertation on a topic related to Plant Biology and Biotechnology where the student can integrate the skills and competences acquired in the master.
Resum: Elaboración y defensa pública de un trabajo de fin de máster sobre un tema relacionado con Biología y Biotecnología Vegetal donde el estudiante pueda integrar el conjunto de habilidades y competencias adquiridas en el máster.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia i Biotecnologia Vegetal [4313771]
Pla d'estudis: Biologia i Biotecnologia Vegetal [1152]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 68.4 KB

Anglès
3 p, 68.1 KB

Castellà
3 p, 68.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2023-01-25



   Favorit i Compartir