Consolidació d'Estats Financers [102100]
Uroz Felices, Francesc Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Consolidación de Estados Financieros
Data: 2016-17
Resum: Context: Aquesta assignatura figura contextualitzada junt amb altres tres assignatures optatives dins de la matèria de Comptabilitat avançada que s'imparteixen a 4t curs del Grau de Comptabilitat i Finances. Objectius: Conèixer el contingut, sentit i significat dels comptes dels grups de societats Analitzar els diferents mètodes i procediments de consolidació; les etapes i el procés de consolidació i les pràctiques correctes Elaborar la informació financera relativa als grups de societats així com els estats consolidats Analitzar les normes de presentació i elaboració dels estats comptables consolidats i el marc normatiu d'informació financera.
Resum: Contexto: Esta asignatura figura contextualizada conjuntamente con otras tres asignaturas optativas dentro de la materia de Contabilidad Avanzada que se imparten en cuarto curso del Grado en Contabilidad y Finanzas. Objetivos: Conocer el contenido, el sentido y el significado de las cuentas de los grupos de sociedades Analizar los diferentes métodos y procedimientos de consolidación, las etapas y el proceso de consolidación y las prácticas correctas Elaborar la información financiera relativa a los grupos de sociedades así como los estados financieros consolidados Analizar las normas de presentación y elaboración de los estados contables consolidados y el marco normativo de la información financiera.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 81.9 KB

Castellà
7 p, 82.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir