Cures en Infermeria en Situacions Complexes [101790]
Fernández-Cano, María Isabel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Cuidados en Enfermería en Situaciones Complejas
Data: 2016-17
Resum: Els professionals d'infermeria s'enfronten sovint amb la mort i això genera por i ansietat que pot donar lloc a que l'atenció que rep el pacient en aquesta situació no sigui l'adequada. Aquesta assignatura vol formar als estudiants per a que afrontin les cures de pacients en situacions complexes i en les fases de final de la vida. Els objectius de l'assignatura són que els estudiants siguin capaços de: Analitzar el concepte de cures pal·liatives des d'un model infermer Identificar les accions que ajuden a garantir el confort, el benestar i la qualitat de vida a les persones en situacions complexes i/o terminals Seleccionar els plans de cures mes adients que permetin intervenir.
Resum: Los profesionales de enfermería se enfrentan a menudo con la muerte, y este hecho genera miedo y ansiedad, lo cual a su vez puede provocar que la atención que recibe al paciente no sea la adecuada. Esta asignatura quiere formar a los estudiantes para que afronten los cuidados de pacientes en situaciones complejas y en las fases finales de la vida. El objetivo de la asignatura es lograr que los estudiantes sean capaces de: Analizar el concepto de curas paliativas desde un modelo enfermero. Identificar las acciones que ayudan a garantizar el confort, el bienestar y la calidad de vida de las personas en situaciones complejas y/o terminales. Seleccionar los planes de cuidados más adecuados que permitan intervenir.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [830]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.8 KB

Castellà
4 p, 274.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir