Anatomia Humana: Generalitats i Aparell Locomotor [103592]
Rodríguez Baeza, Alfonso
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Anatomía Humana: Generalidades y Aparato Locomotor
Data: 2016-17
Resum: L'assignatura Anatomia Humana: generalitats i aparell locomotor s'imparteix al primer semestre de primer curs del Grau de Medicina. Els objectius de l'assignatura són l'estudi de l'organització anatòmica general dels cos humà, dels principis del desenvolupament embrionari inicial i de l'aparell locomotor, així com l'estudi de l'anatomia de l'aparell locomotor (que inclou l'estudi sistemàtic del tronc i de les extremitats superior i inferior). Aquesta assignatura té la seva continuitat natural amb les assignatures d'Anatomia Humana que s'imparteixen a segon semestre de primer curs i a segon curs. Aquestes assignatures es complementen amb d'altres assignatures del grau, com són l'Histologia, la Fisiologia i la Fisiopatologia i Semiologia Clínica. L'estudiant que hagi superat aquesta assignatura ha de ser capaç de descriure, amb nomenclatura anatòmica internacional, i de reconèixer l'organització anatòmica general del cos humà, els principis del seu desenvolupament, i les estructures anatòmiques que integren el tronc i les extremitats de l'esser humà en estat de salut.
Resum: La asignatura Anatomía Humana: generalidades y aparato locomotor se imparte en el primer semestre de primer curso del Grado de Medicina. Los objetivos de la asignatura son el estudio de la organización anatómica general del cuerpo humano, de los principios del desarrollo embrionario inicial y del aparato locomotor, así como el estudio de la anatomía del aparato locomotor (incluye el estudio sistemático del tronco y de las extremidades superior e inferior). Esta asignatura tiene su continuación natural con las asignaturas de Anatomía humana que se imparten en el segundo semestre de primer curso y en segundo curso. Además se complementa con otras asignaturas del grado, como son la Histología, la Fisiología y la Fisiopatología y Semiología Clínica. El estudiante que haya superado esta asignatura ha de ser capaz de describir, con nomenclatura anatómica internacional, y de reconocer la organización anatómica general del cuerpo humano, los principios de su desarrollo, y las estructuras anatómicas que integran el tronco y las extremidades del ser humano en estado de salud.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
10 p, 128.2 KB

Castellà
11 p, 131.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir