Estudio de operación de ruta Barcelona-Nueva York, siguiendo modelo de operación LCC
Aguiar Rodriguez, Albert
Montero Moreno, Ramón
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2016
Descripció: 62 p.
Resum: Lo principal a la hora de plantear el presente texto ha sido aprender qué aspectos se deben tener en cuenta a la hora de diseñar una estrategia de operación de ruta aérea comercial y hacerlo aplicando los criterios generales de los Operadores de Bajo Coste. Siguiendo este planteamiento, se describen los principales requisitos aeropolíticos a cumplir para poder operar la ruta, se da una ligera descripción sobre la organización de la compañía y se detallan en varios capítulos los principales aspectos a tener en cuenta en el diseño de operación de la ruta.
Resum: L'aspecte principal a l'hora de plantejar el present text ha sigut aprendre quins aspectes s'han de tenir en compte a l'hora de dissenyar una estratègia d'operació de ruta aèria comercial i fer-lo aplicant els criteris generals dels Operadors de Baix Cost. Seguint aquest plantejament, es descriuen els principals requisits aeropolítics a complir per a poder operar la ruta, es dona una lleugera descripció sobre l'organització de la companya i es detallen en diversos capítols els principals aspectes a tenir en compte en el disseny d'operació de la ruta.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Línies aèries ; Costos ; Aviació comercial ; Aspectes econòmics



62 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2016-07-14, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir