Traducció al català d'una obra de Kenji Miyazawa : 'El turó Taneyama'
Soler Sala, Carles
Hernández García, María Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Traducción al catalán de una obra de Kenji Miyazawa : 'La colina Taneyama'
Títol variant: Translation of Kenji Miyazawa's 'Taneyama hill' into Catalan
Data: 2016
Resum: Traducció al català de l'obra Taneyamagahara (種山々原) de l'autor japonès Kenji Miyazawa i anàlisi del procés de traducció. Es tracta d'un conte breu de temàtica relacionada amb la natura que fins ara no ha sigut traduït al català, al castellà ni a l'anglès. Seran analitzades la metodologia i els problemes que han sorgit a la hora de traduir.
Resum: Traducción al catalán de la obra Taneyamagahara (種山々原) del autor japonés Kenji Miyazawa y análisis del proceso de traducción. Se trata de un cuento breve de temática naturalista que hasta la fecha no ha sido traducido al catalán, al castellano ni al inglés. Se analizará la metodología y los problemas que han surgido a la hora de traducir.
Resum: Translation of Kenji Miyazawa's Taneyamagahara (種山々原) from Japanese to Catalan, and analysis of the translation process. Taneyamagahara is a short story with nature themes which has yet to be translated into Catalan, Spanish or English. The methodology and all problems that have come into play during the translation process will be analyzed.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Catalá
Titulació: Traducció i Interpretació [2500249]
Pla d'estudis: Grau en Traducció i Interpretació [1202]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Kenji Miyazawa ; Traducció ; Japonès ; Català ; Taneyamagahara ; Traducción ; Japonés ; Catalán ; Translation ; Japanese ; Catalan



53 p, 1009.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-07-14, darrera modificació el 2022-07-02



   Favorit i Compartir