Mètodes de Processament d'Aliments I [103555]
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2016-17
Resumen: Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. D'altra banda, és necessari centrar l'ensenyament d'aquesta assignatura en els aspectes industrials dels processos, ja que altres matèries cobreixen els coneixements bàsics relacionats amb aquests. Els objectius de l'assignatura són: - reconèixer l'equilibri entre conservació i transformació en els aliments; - comparar els processos de transformació i conservació d'aliments; - seleccionar el més adient en cada situació; - demostrar que coneix els processos de condicionament i emmagatzematge de primeres matèries; - analitzar el funcionament de la maquinària, amb tots els seus elements complementaris; - optimitzar els processos, independentment de la complexitat dels equips; - seleccionar l'alternativa de procés més respectuosa amb el producte i amb el medi ambient.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 83.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir