Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/160892
Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
Juan Godoy, Bibiana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Quality Control and management Tools for the Agricultural Food Industry
Títol variant: Calidad, Innovación y Tecnologías Emergentes de Procesado
Data: 2016-17
Pla d'estudis: 1364 [1364]
Titulació: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Resum: L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. • L'aplicació dels mètodes d'anàlisi per determinar els indicadors de qualitat, físics, químics, instrumentals, sensorials i microbiològics, prestant especial atenció als mètodes més innovadors d'anàlisi que permetin l'obtenció ràpida de resultats. • La utilitat dels sistemes de gestió de la qualitat acceptats internacionalment (ISO, IFS, BRC, etc. ), com les eines per a garantir tant la qualitat global i la innocuïtat dels aliments, com el bon funcionament dels processos i instal·lacions implicades en tota la cadena alimentària.
Resum: The module aims to provide students with the necessary tools to assess and manage the quality of food. Based on this, the contents of this module will develop three aspects: The principles of experimental design and data analysis, in order to obtain representative results and correct conclusions about the quality parameters as well as the principles of communication, oral and written of the results. The application of methods of analysis for determining the quality indicators, physical, chemical, instrumental, sensory and microbiological, paying particular attention to the most innovative methods of analysis that allow quick results. . The utility systems of quality management internationally accepted (ISO, IFS, BRC, etc. ), as the tools to 1 The utility systems of quality management internationally accepted (ISO, IFS, BRC, etc. ), as the tools to ensure both the overall quality and food safety, the effective operation of processes and facilities involved throughout the food chain.
Resum: El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. La aplicación de los métodos de análisis para determinar los indicadores de calidad, físicos, químicos, instrumentales, sensoriales y microbiológicos, prestando especial atención a los métodos más innovadores de análisis que permitan la obtención rápida de resultados. La utilidad de los sistemas de gestión de la calidad aceptados internacionalmente (ISO, IFS, BRC, etc. ), como las herramientas para garantizar tanto la calidad global y la inocuidad de los alimentos, como el buen funcionamiento de los procesos e instalaciones implicadas en toda la cadena alimentaria.
Llengua: Català



Català
5 p, 80.5 KB

Anglès
5 p, 78.1 KB

Castellà
5 p, 79.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2016-09-30



   Favorit i Compartir