Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/161031
Higiene alimentària [101009]
Hernández Herrero, María Manuela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2016-17
Pla d'estudis: Microbiologia [816]
Titulació: Microbiologia [2500502]
Resum: L'assignatura de Higiene I Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. Objectiu general: Identificar i analitzar el perills significatius que poden aparèixer en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments, així com identificar els diferents factors que poden afectar a la qualitat higiènica d'un aliment per tal d'aplicar les mesures de control apropiades, tot gestionant les activitats realitzades per tal de garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. Objectius específics: Identificar, analitzar i avaluar els perills biològics, químics i físics més significatius. Identificar els factors que afecten a la presència dels perills als aliments per tal d'establir els límits crítics i els seus sistemes de vigilància, així com la vida útil del producte Identificar les mesures preventives per controlar la presència o desenvolupament dels perills durant l'elaboració dels aliments Desenvolupar i gestionar el sistema d'anàlisi de Perills i Punts de Control crítics 1 Desenvolupar i gestionar les pràctiques que proporcionen l'entorn bàsic i les condicions operacionals necessàries per a la producció d'aliments segurs. Auditar elssistemes de gestió del APPCC i dels requisits previs.
Llengua: Català



Català
5 p, 88.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2016-09-23



   Favorit i Compartir