Matemàtiques en el centre escolar [102057]
Morera, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Mathematics at School
Títol variant: Matemáticas en el centro escolar
Data: 2016-17
Resum: Aquesta assignatura està centrada en el desenvolupament de competències professionals d'anàlisi didàctic i matemàtic, a partir de l'anàlisi de situacions reals del centre educatiu de primària, que permeti als estudiants reflexionar sobre la gestió i dinamització d'activitats matemàtiques innovadores, interdisciplinàries i diversificades en la seva futura tasca docent. S'imparteix quan l'alumnat ja ha cursat les tres assignatures obligatòries de la matèria "Ensenyament i Aprenentatge de les Matemàtiques". Des de l'assignatura Matemàtiques al centre escolares vol incidir en la capacitat de relacionar i integrar els coneixements que els estudiants han adquirit a les anteriors assignatures de matemàtica i didàctica de les matemàtiques necessaris per l'ensenyament de la matemàtica en l'etapa de primària. A l'assignatura es posa en situació a l'alumne de la visió que ha de tenir en relació amb els alumnes, amb l'equip de mestres i amb el centre escolar quan sigui mestre. Els objectius específics seran: Tenir una visió general que permetiguiar i organitzar l'ensenyament de les matemàtiques al centre. Saber organitzar un banc de dades que permeti aglutinar acords, línies i activitats pel que fa a les matemàtiques en el centre. Disposar dels elements necessaris per crear en l'equip de professorat una dinàmica positiva cap a les 1 Disposar dels elements necessaris per crear en l'equip de professorat una dinàmica positiva cap a les Matemàtiques.
Resum: This course focuses on developing professional skills and teaching mathematical analysis, based on analysis of real situations Taught when students have already completed the three compulsory subjects the subject "Teaching and Learning of Mathema The course puts students in situations of vision must have in relation to students with the team of teachers and the school whe The specific objectives are: An overview that permetiguiar and organize the teaching of mathematics at school. Knowing how to organize a database that allows unite agreements lines and activities with respect to mathematics in the ce 1 Knowing how to organize a database that allows unite agreements lines and activities with respect to mathematics in the ce Have the necessary elements to create the team of teachers a positive dynamic towards mathematics.
Resum: Esta asignatura está centrada en el desarrollo de competencias profesionales de análisis didáctico y matemático, a partir del a Se imparte cuando el alumnado ya ha cursado las tres asignaturas obligatorias de la materia "Enseñanza y Aprendizaje de las En la asignatura se pone en situación al alumno de la visión que debe tener en relación con los alumnos, con el equipo de ma Los objetivos específicos serán: Tener una visión general que permetiguiar y organizar la enseñanza de las matemáticas en el centro. Saber organizar un banco de datos que permita aglutinar acuerdos, líneas y actividades con respecto a las matemáticas en 1 Saber organizar un banco de datos que permita aglutinar acuerdos, líneas y actividades con respecto a las matemáticas en Disponer de los elementos necesarios para crear en el equipo de profesorado una dinámica positiva hacia las matemáticas 2.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 78.0 KB

Anglès
7 p, 78.6 KB

Castellà
8 p, 79.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir