Nous Mètodes Diagnòstics i Terapèutics en Malalties Digestives [103616]
Vargas Blasco, Víctor Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Nuevos Métodos Diagnósticos y Terapéuticos en Enfermedades Digestivas
Data: 2016-17
Resum: L'assignatura optativa té l'objectiu d'ampliar els coneixements i competències clíniques dins del diagnòstic i tractament de les malalties digestives. Els objectius de l'assignatura són un complement de la matèria de MIC III en la qual s'expliquen els procediments diagnòstics i terapèutics bàsics de les malalties digestives. L'assignatura inclou gran part dels aspectes més importants en les malalties digestives i es centra en ressaltar i completar nous aspectes diagnòstics terapèutics d'aquestes malalties. L'esforç que realitzarà l'alumne per adquirir competències en aquest àmbit ha de repercutir en un millor abordatge dels pacients amb malalties digestives.
Resum: La asignatura optativa tiene el objetivo de ampliar los conocimientos y competencias clínicas dentro del diagnóstico y tratamiento de las enfermedades digestivas. Los objetivos de la asignatura son un complemento de la materia de MIC III en la cual se explican los procedimientos diagnósticos y terapéuticos básicos de las enfermedades digestivas. La asignatura incluye gran parte de los aspectos más importantes en las enfermedades digestivas y se centra en resaltar y completar nuevos aspectos diagnósticos terapéuticos de estas enfermedades. El esfuerzo que realizará el alumno por adquirir competencias en este ámbito tiene que repercutir en un mejor abordaje de los pacientes con enfermedades digestivas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 78.2 KB

Castellà
Versió reduïda
2 p, 62.0 KB

Castellà
4 p, 202.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir