Història d'Àsia [101520]
Chen, Chiao-In
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Historia de Asia
Data: 2016-17
Resum: "Història d'Àsia" és una assignatura de 6 crèdits que s'insereix dintre de la matèria d'Història. Forma part de la formació bàsica programada per als estudiants de primer curs del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental, essent una assignatura d'Història generalista i introductòria per a les assignatures que es faran en cursos posteriors i del mateix Grau, "Història premoderna d'Àsia Oriental" i "Història Moderna i Contemporània d'Àsia Oriental". És considerada de formació bàsica. L'assignatura estudia les bases de la disciplina històrica, les relacions i interaccions històrico-culturals Europa-Àsia i els principals processos socials i fets culturals que se'n deriven.
Resum: "Historia de Asia" es un curso de 6 créditos que se inserta dentro del sujeto de la historia. Es parte de la formación básica destinada a los estudiantes de primer año de Estudios de Asia Oriental en la Universidad, siendo una base de la historia en los cursos introductorios y generales, que lo hará en los años siguientes y en el mismo grado, "la historia premoderna Asia Oriental" y "Modern e Historia Contemporánea de Asia Oriental ". Se considera formación básica. El curso examina los fundamentos de la disciplina de la historia, las relaciones e interacciones histórico-culturales en Asia y los principales procesos sociales y hechos culturales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 90.0 KB

Castellà
6 p, 88.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir