Didàctica de la Música en l'Etapa d'Educació Infantil I [104075]
Pérez Moreno, Jèssica
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Music Teaching in Early Childhood Education I
Títol variant: Didáctica de la Música en la Etapa de Educación Infantil I
Data: 2016-17
Resum: Contextualització L'assignatura mostrarà el destacat paper que la música hauria de desenvolupar en l'etapa d'educació infantil, així com l'aportació de models i recursos per a aquesta etapa. L'assignatura, tot i posar l'accent en la formació didàctica, contempla també la formació musical i cultural dels estudiants com a base necessària per a la pràctica docent de qualitat. Objectius formatius Desenvolupar habilitats i coneixements que permetin conèixer i gaudir de la música, i fer-ne ús en la tasca docent. Adquirir criteris entorn la música en els primers anys de vida com a aspecte fonamental de la comunicació i com a eina imprescindible en l'àmbit educatiu. Desenvolupar recursos que promoguin aprenentatges diversos a l'entorn del fet musical.
Resum: Presentation: The aim of this subject is to show the importance of music education in early childhood while giving adequate resources and models. Although emphasising the didactic training, the musical and cultural training of the students will be taken into account as a foundation of a good teacher's training. Goals: - To develop abilities and knowledge to understand and enjoy music and to use it in the classrooms - To acquire criteria on early childhood music education as a foundation of communication and as a basic learning tool - To develop resources that ensure different music education learning situations.
Resum: Contextualitzación La asignatura mostrará el destacado paper que la música tendría que tener en la etapa de educación infantil, así cómo la aportación de modelos y recursos para esta etapa. La asignatura, a pesar de poner el acento en la formación didáctica, contempla también la formación musical y cultural de los estudiantes como base necesaria para la práctica docente de calidad. Objectivos formativos Desarrollar habilidades y conocimientos que permitan conocer y disfrutar de la música, y usarla en la tarea docente. Adquirir criterios en torno a la música en los primeros años de vida como a aspecto fundamental de la comunicación y como herramienta imprescindible en ámbito educativo. Desarrollar recursos que promuevan aprenendizajes diversos en torno al hecho musical.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Infantil [2500797]
Pla d'estudis: Grau en Educació Infantil [847]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 78.6 KB

Anglès
4 p, 77.6 KB

Castellà
4 p, 78.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir