Química [102828]
García-Antón, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2016-17
Resum: L'objectiu general de l'assignatura és posar en contacte l'estudiant, per primera vegada als seus estudis de 1 L'objectiu general de l'assignatura és posar en contacte l'estudiant, per primera vegada als seus estudis de Grau, amb els conceptes fonamentals de la Química. Es pretén que l'estudiant prengui consciència de la importància de la Química en la vida quotidiana i, d'una manera especial, en el medi ambient. Objectius més concrets de l'assignatura són introduir l'estudiant en el coneixement actual del món molecular (a través de l'estudi de l'Estructura Atòmica i l'Enllaç), a comprendre els fenòmens químics del món macroscòpic, tant els que tenen relació amb l'equilibri (a través de la Termodinàmica), com amb la velocitat dels processos químics (a través de la Cinètica Química) i una introducció al món dels compostos orgànics, de les biomolècules i de les tècniques d'anàlisi d'aquestes últimes. Els objectius més específics de l'assignatura són: 1) Estudi estructural i molecular de la materia i el mon que ens envolta. 2) Interpretació macroscòpica dels fenòmens químics: a. Termodinàmica química: els sistemes químics en equilibri. b. Cinètica química: com tenen lloc els canvis químics i a quina velocitat 3) Introducció a les propietats dels compostos orgànics i de les biomolècules.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Ambientals [959]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 91.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir