Expressió Musical [104077]
Viladot Vallverdu, Laia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Musical Expression
Títol variant: Expresión Musical
Data: 2016-17
Resum: Contextualització L'assignatura mostrarà el fet musical com a nucli generador de coneixement en l'àrea de comunicació i llenguatges, així com també la possibilitat de promoure coneixement sobre la descoberta d'un mateix i dels altres, i la descoberta de l'entorn. Es desenvolupen propostes i projectes específics de l'àmbit d'educació musical, que sovint permeten establir ponts cap a la interdisciplinarietat. Objectius formatius Ampliar coneixements musicals enmarcats en les competències de: escoltar, interpretar i crear. Ser capaç de desenvolupar accions per a la transefrència de coneixement musical en l'etapa d'educació infantil. Conèixer i desenvolupar en primera persona la metodologia de treball per projectes partint de l'àrea de música. Adquirir eines per al disseny de propostes (espais, activitats, projectes. . . ) tenint en compte la naturalesa del fet musical en el context de 0-6 anys. Descobrir relacions que es poden establir entre la música (o el fet sonor) i altres àrees de coneixement.
Resum: The course will show the musical act as a core generator of knowledge in the areas of the Early Childhood currciulum: Communication and languages, Knowledge about oneself and others, and The discovery of the surroundings. The course will also develop specific proposals and projects in the field of music education, which often allow to build bridges towards interdisciplinarity. Extend musical knowledge through the skills of listening, playing and creating Develop actions to transfer musical knowledge in Early Childhood Knowing firsthand and develop the Project Based Methodology starting from the area of music. Acquire tools to design proposals (spaces, activities, projects. . . ) taking into account the nature of music in the context of -6 years. Discover relationships that can be established between music (or sound) and other areas.
Resum: Contextualitzación La asignatura mostrará el hecho musical como núcleo generador de conocimiento en el área de comunicación y lenguages, así como también la posibilidad de promover conocimiento sobre la descubierta de uno mismo y los demás, y la descubierta del entorno. Se desarrollan propuestas y proyectos específicos del ámbito de educación musical, que a menudo permiten establecer puentes hacia la interdisciplinariedad. Objetivos formativos Ampliar conocimientos musicales enmarcados en las competencias de: escuchar, interpretar y crear. Ser capaz de desarrollar acciones para la transferencia de conocimiento musical en laetapa de educación infantil. Conocer y desarrollar en primera persona la metodología de trabajo por proyectos partiendo del área de música. Adquirir herramientas para el diseño de propuestas (espacios, actividades, proyectose. . . ) teniendo en cuenta la naturaleza del hecho musical en el contexto de 0-6 años. Descubrir relaciones que se pueden establecer entre la música (o el hecho sonoro) y otras áreas de conocimiento.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Infantil [2500797]
Pla d'estudis: Grau en Educació Infantil [847]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 81.5 KB

Anglès
5 p, 79.7 KB

Castellà
5 p, 78.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir