Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963]
Rodríguez Jerez, José Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2016-17
Resumen: 1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. 4. Demostrar que coneix els diferents equipaments utilitzables a en restauració col·lectiva. 5. Interpretar la composició nutricional dels plats elaborats i el seu paper en la salut dels individus. 6. Discriminar la informació rellevant en matèria de seguretat dels aliments. 7. Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia en el valor nutricional dels aliments.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Grau en Veterinària [955]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 77.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir