Treball de Final de Grau [102139]
Gómez Valls, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Trabajo de Fin de Grado
Data: 2016-17
Resum: El Treball de Fi de Grau (TFG) és una matèria obligatòria de 12 crèdits ECTS dins dels graus que s'imparteixen a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els alumnes faran un treball inèdit de caràcter individual en el que hauran d'aplicar de forma integrada els coneixements i competències adquirits al llarg del seus estudis de grau. Cada estudiant matriculat en el TFG tindrà un tutor de qui rebrà l'assessorament adequat per superar satisfactòriament aquesta matèria.
Resum: El Trabajo Fin de Grado (TFG) es una materia obligatoria de 12 créditos ECTS dentro de los grados que se imparten en la Facultad de Economia y Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Los alumnos realizarán un trabajo inédito de carácter individual en el que deberán aplicar de forma integrada los conocimientos y competencias adquiridas a lo largo de sus estudios de grado. Cada estudiante matriculado en el TFG tendrá un tutor del cual recibirá asesoramiento adecuado para superar satisfactóriamente esta materia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 70.6 KB

Castellà
4 p, 71.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir