Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/161735
Alimentació i Cultura [103248]
Sanjuán Núñez, Lucía
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016-17
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fonaments Empresarials juntament amb altres dues assignatures. Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer la història i l'antropologia de l'alimentació. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els humans. - Comprendre la diversitat de cultures alimentàries. - Comprendre el comportament alimentari humà, les aversions i les preferències alimentàries. - Conèixer processos de canvi i adaptació relacionats amb els recursos disponibles. - Comprendre processos de canvi i adaptació relacionats amb les migracions.
Llengua: Català



Català
4 p, 76.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2016-09-23



   Favorit i Compartir