Endocrinologia Reproductiva i Fertilitat [103655]
Calaf Alsina, Joaquim
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Endocrinología Reproductiva y Fertilidad
Data: 2016-17
Resum: El curs en Endocrinologia Reproductiva i fertilitat té com a objectiu principal, a través de l'estudi assenyat i l'anàlisi crítica de l'evidència científica disponible, obtenir un coneixement profund sobre l'endocrinologia de la reproducció i dels sistemes i mecanismes que capaciten al ser humà per reproduir-se. Així mateix s'ofereix una revisió de les diferents endocrinopaties que afecten la dona en la seva edat reproductiva actualitzant l'alumne en el seu enfocament diagnòstic i maneig de patologies com l'amenorrea, l'anovulació crònica i la disfunció ovàrica. També és objectiu d'aquesta assignatura aprofundir en aquelles patologies tant masculines com femenines que poden condicionar la capacitat reproductiva de la població. Finalment el contingut inclou les eines diagnostiques i terapeutiques de que disposem per cadascuna de les situacions.
Resum: El curso en Endocrinología Reproductiva y fertilidad tiene como objetivo principal, a través del estudio juicioso y el análisis crítico de la evidencia científica disponible, obtener un conocimiento profundo sobre la endocrinología de la reproducción y de los sistemas y mecanismos que capacitan al ser humano para reproducirse. Asimismo se ofrece una revisión de las diferentes endocrinopatías que afectan a la mujer en su edad reproductiva actualizando al alumno en su enfoque diagnóstico y manejo de patologías como la amenorrea, la anovulación crónica y la disfunción ovárica. También es objetivo de esta asignatura profundizar en aquelles patologías tanto masculinas como femeninas que pueden condicionar la capacidad reproductiva de la población. Finalmente el contenido incluye las herramientas diagnosticas y terapéuticas de que disponemos para cada una de las situaciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 81.9 KB

Castellà
5 p, 194.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir