Laboratori integrat VI [100975]
Ferrer-Miralles, Neus (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Date: 2016-17
Abstract: Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als estudiants en l'ús d'un conjunt de tècniques bàsiques de Microbiologia per a l'experimentació en un laboratori de Microbiologia Industrial i Microbiologia Ambiental. Els coneixements assolits en aquesta assignatura permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures pràctiques o teòriques que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades simultàniament o amb posterioritat a aquesta. Els objectius concrets a assolir es defineixen en els següents punts i permetran a l'alumne: 1. -Aïllar i seleccionar microorganismes d'interès industrial. 1 2. -Manipular un microorganisme per convertir-lo en productor d'una activitat industrial d'interès utilitzant mètodes moleculars. 3. -Desenvolupar un procés d'obtenció d'un producte d'interès industrial. 4. -Determinar la qualitat microbiològica de l'aire i de les superfícies d'instal·lacions industrials. 5. -Determinar la qualitat microbiològica de l'aigua. 6. -Descriure l'efecte desinfectant de productes químics. 7. -Convertir residus industrials en productes d'alt contingut proteic. 8. -Seleccionar i avaluar l'activitat de microorganismes implicats en la bioremediació de sòls. 9. -Demostrar l'acció de bacteris sobre la inhibició del creixement de fongs fitopatògens.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Grau en Microbiologia [816]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 86.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2016-07-15, last modified 2023-01-29



   Favorit i Compartir