Fecha: |
2016-17 |
Resumen: |
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. Es pretén, per un costat, que l'estudiant comprengui com funcionen els mercats i els mecanismes que incideixen en la formació dels preus i per un altre, abordar continguts relacionats amb les tècniques de gestió empresarial. Els objectius formatius concrets són: 1) Utilitzar la terminologia econòmica de forma correcta i adequada. 2) Conèixer el marc polític i econòmic en què es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari 3) Identificar i analitzar els factors que incideixen en el funcionament dels mercats i en la formació dels preus dels productes agropecuaris 4) Conèixer les característiques i el funcionament de l'empresa agroalimentària 5) Valorar l'impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de l'empresa 6) Analitzar l'activitat empresarial en relació a l'estratègia, la gestió financera i d' inversions, el procés de producció, l'aprovisionament i la gestió d'estocs, els recursos humans i el màrqueting. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: |
Català |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Objecte d'aprenentatge |