Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/162119
Ous i Ovoproductes [102646]
Pla Soler, Reyes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016-17
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Veterinària [955]
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. Els objectius principals són: Identificar la composició, la variabilitat i els factors més importants que afecten la matèria primera. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres. Identificar els processos físics i bioquímics que esdevenen després de la posta i durant la conservació, per a mantenir-ne la qualitat Conèixer els indicadors de frescor i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físico-químiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels ous i ovoproductes i fonamentar les condicions de producció, transformació, distribució i ús. Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral de tots els components de l'ou.
Llengua: Català



Català
6 p, 92.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2016-09-23



   Favorit i Compartir