Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/162149
Peix i Productes de la Pesca [102645]
Pla Soler, Reyes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016-17
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Veterinària [955]
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. Analitzar factors que intervenen en la qualitat i seguretat alimentària del productes procedents d'aqüicultura. Analitzar la composició, la variabilitat i els factors més importants que influencien en els processos tecnològics, com també els agents que puguin deteriorar el producte. Identificar els processos bioquímics i fisiològics que esdevenen després de la mort del peix, els índexs de frescor del peix i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físicoquimiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen en el peix. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels productes de la pesca i fonamentar les condicions de distribució i de comercialització. Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral dels productes de la pesca. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres Proporcionar idees raonades per millorar l'activitat productiva d'una industria de la pesca.
Llengua: Català



Català
7 p, 102.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2016-09-23



   Favorit i Compartir