Migracions [42511]
Solana Solana, Antonio Miguel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Migraciones
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és estudiar la temàtica de la migració de la població, des d'una òptica social i demogràfica. Els aspectes que es treballaran seran tres: a) Aproximacions teòriques a l'estudi de la migració i mobilitat de la població; b) Fonts d'informació i principals indicadors sociodemogràfics utilitzats en l'estudi de la migració; c) Elements de reflexió sobre el sistema migratori internacional i la incidència dels fluxos migratoris internacionals a Espanya/Catalunya. Es posarà l'èmfasi en l'estudi dels aspectes més rellevants sobre la dinàmica i les característiques de la població estrangera a Espanya.
Resum: El objetivo de este módulo será estudiar la temática de la migración de la población, desde una óptica social y demográfica. Los aspectos que se trabajarán serán tres: a) Aproximaciones teóricas al estudio de la migración y de la movilidad de la población; b) Fuentes de información y principales indicadores sociodemográficos utilizados en el estudio de la migración; c) Elementos de reflexiones sobre el sistema migratorio internacional y la incidencia de los flujos migratorios internacionales en España/Cataluña. Se pondrá el énfasis en el estudio de los aspectos más relevantes sobre la dinámica y las características de la población extranjera en España.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 86.1 KB

Castellà
6 p, 85.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-28, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir