visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Use of enzymatic agents in the control and removal of biofilms in food industry |
Data: | 2016 |
Descripció: | 1 pag. |
Nota: | Treball de fi de grau |
Nota: | Facultat de Veterinària |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Anglès |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: | Enzims ; Pel·lícules (Biologia) ; Indústria alimentària |
1 p, 756.3 KB |