|
|
|||||||||||||||
|
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Use of enzymatic agents in the control and removal of biofilms in food industry |
| Data: | 2016 |
| Descripció: | 1 pag. |
| Nota: | Treball de fi de grau |
| Nota: | Facultat de Veterinària |
| Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
| Llengua: | Anglès |
| Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Document: | Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text |
| Àrea temàtica: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Matèria: | Enzims ; Pel·lícules (Biologia) ; Indústria alimentària |
1 p, 756.3 KB |