La telaraña invisible
Cuenca Ortiz, Alberto
Gelabert Sabater, Aina
Martín Vicente, Cristian
Solé, Albert, 1962-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La teranyina invisible
Títol variant: The invisible web
Data: 2016
Descripció: 46 pag.
Resum: En el marc de la tercera fase de l'Operació Aranya, una iniciativa del Ministeri de l'Interior amb la intenció de perseguir l'enaltiment del terrorisme a les xarxes socials, detenen a César Strawberry, vocalista de Def Con Dos. En primera instància, el jutge va absoldre a Strawberry, defensant que el jutjat es trobava en el seu dret d'expressar-se lliurement, però el fiscal va sol·licitar la reobertura del cas. Des de molts sectors, tota l'operació va ser considerada una campanya de màrqueting amb l'objectiu de criminalitzar la dissidència. En aquest treball es pretén analitzar tant aquest últim punt, com tot el desenvolupament del cas de César Strawberry.
Resum: En la tercera fase de la Operación Araña, una iniciativa del Ministerio del Interior destinada a perseguir el enaltecimiento del terrorismo en las redes sociales, detienen a César Strawberry, vocalista de Def Con Dos. En primera instancia, Strawberry fue absuelto al entender el juez que obraba bajo su derecho a expresarse libremente, pero el fiscal solicitó la reapertura del caso. Desde muchos sectores, toda la operación se consideró una campaña de marketing destinada a criminalizar la disidencia. En el presente trabajo se trata de analizar tanto este último punto, como el desarrollo del caso de César Strawberry.
Resum: "Operación Araña" is an initiative of the "Ministerio del Interior", addressed to persecute the exaltation of the terrorism in the social networks. In the third phase of this operation, the Def Con Dos singer, César Strawberry, was detained. As a result of the first trial, Strawberry was absolved, but the prosecution request to reopen the case. From several point of views, the whole operation was considered as a marketing campaign in order to criminalize the disagreement. This project analyzes this last point, as well as, the development of the César Strawberry's case.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Internet ; Operació Aranya ; Terrorisme ; Llibertat d'expressió



46 p, 4.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-08-02, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir