El arte del miedo
Orús Millán, Cristina
Battista, Gianluca, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: L'art de la por
Títol variant: The art of fear
Data: 2016
Descripció: 93 pag.
Resum: La por és un sentiment innat de tot ésser humà. Des que naixem, experimentem tot tipus de por, ja sigui cap a un objecte, situacions, persones, etc. Reconeixem la por i ens hem habituat a ella. Però, com seria experimentar una por extrema i irracional? I encara més, és possible immortalitzar-ho en una fotografia? L'art de la por és un projecte basat en l'autoretrat amb caràcter autobiogràfic que consta de 21 fotografies representatives de 21 fòbies que he pogut experimentar durant els meus 21 anys de vida.
Resum: El miedo es un sentimiento innato de todo ser humano. Desde que nacemos, experimentamos todo tipo de miedo, ya sea hacia un objeto, situaciones, personas, etc. Reconocemos el miedo y nos hemos habituado a él. Pero, ¿cómo debe ser experimentar un miedo extremo e irracional? Y es más, ¿Es posible inmortalizarlo en una fotografía? El arte del miedo es un proyecto basado en el autorretrato con carácter autobiográfico que consta de 21 fotografías representativas de 21 fobias que he podido experimentar durante mis 21 años de vida.
Resum: Fear is an innate feeling of every human being. Since we are born, we experience all kinds of fear, whether to an object, situations, people, etc. We recognize the fear and we have become accustomed to it. But, how would it be to experience extreme and irrational fear? What's more, is it possible to immortalized it in a photograph? The art of fear is a project based on self-portraits autobiographical which consists of 21 photographs representing 21 phobias that I have experienced during my 21 years of life.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Art ; Autoretrat ; Autobiografia



93 p, 6.6 MB



El arte del miedo, Agliofobia
Agliofobia
4.4 MB



El arte del miedo, Cleinofobia
Cleinofobia
4.8 MB



El arte del miedo, Tanatofobia
Tanatofobia
25.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-08-30, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir