Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/163571
Egg functionality in the the food industry. Functional properties
Escrigas Albó, Jaume
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels aliments
Matèria: Ous -- Aspectes nutricionals ; Ous -- Indústria i comerç



1 p, 742.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2016-09-01, darrera modificació el 2016-09-01



   Favorit i Compartir