Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/163891
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
Ferragut Pérez, Victoria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Improving the Quality of Food From the Food Industry
Títol variant: Calidad de los Alimentos en la Industria Alimentaria
Data: 2016-17
Pla d'estudis: 1364 [1364]
Titulació: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Resum: Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. Es tracta d'utilitzar criteris de selecció del processat adequat a les característiques de consum dels aliments i d'identificar els aspectes rellevants que afecten i determinen la seva qualitat en les diferents etapes del procés, des dels tractaments previs fins que el producte arriba al consumidor. S'inclou l'estudi dels diferents aspectes que afecten i garanteixen la qualitat del producte com ara els de composició, propietats físiques, químiques, bioquímiques i microbiològiques, així com la correcta utilització d'additius en el cas.
Resum: To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. It involves using appropriate criteria to the characteristics of processed food consumption and identifying relevant issues that affect and determine their quality at different stages of the process, from previous treatments until the product reaches the consumer. It's also included the study of different aspects that affect and guarantee product quality such as composition, physical, chemical, biochemical and microbiological properties as well as the proper use of additives.
Resum: Establecer los criterios para un correcto procesamiento de alimentos que garantice la calidad de los mismos, teniendo en cuenta todas las etapas hasta que el alimento llega al consumidor. Estudiar los procesos convencionales que se aplican en la industria Agroalimentaria a los productos de origen animal que se contemplan en el módulo calidad desde la granja, así como sus derivados. Se trata de utilizar criterios de selección del procesado adecuado a las características de consumo de los alimentos y de identificar los aspectos relevantes que afectan y determinan su calidad en las diferentes etapas del proceso, desde los tratamientos previos hasta que el producto llega al consumidor. Se incluye el estudio de los diferentes aspectos que afectan y garantizan la calidad del producto como por ejemplo los de composición, propiedades físicas, químicas, bioquímicas y microbiológicas, así como la correcta utilización de aditivos.
Llengua: Català



Català
8 p, 91.4 KB

Anglès
8 p, 90.6 KB

Castellà
8 p, 90.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-09-13, darrera modificació el 2016-09-23



   Favorit i Compartir