Moritz & FEDER amb les malalties rares infantils
Bea Ruiz, Judit
Danes Vilallonga, Arantza, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Moritz & FEDER con las enfermedades raras infantiles
Títol variant: Moritz & FEDER with child rare diseases
Data: 2016
Descripció: 137 pag.
Resum: Moritz & FEDER amb les malalties rares infantils és un projecte real sobre un esdeveniment per recaptar fons per la investigació de les malalties rares infantils a càrrec de FEDER. En aquest s'expliquen què són els esdeveniments, els passos a realitzar, les diferents tipologies i el projecte en si, des del preesdeveniment fins al post-esdeveniment. Tots els proveïdors, materials i localitzacions són 100% reals per què en un futur pròxim es pugui dur a terme.
Resum: Moritz & FEDER con las enfermedades raras infantiles es un proyecto real sobre un evento para recaudar fondo para la investigación de enfermedades raras infantiles a cargo de FEDER. En este se explican qué son los eventos, los pasos a realizar, las diferentes tipologías y el proyecto en sí, desde el pre-evento hasta el post-evento. Todos los proveedores, materiales y localizaciones son 100% reales para que en un futuro próximo se pueda llevar a cabo.
Resum: Moritz & FEDER with child rare diseases it's a real project about an event for fundraising for child rare diseases investigation by FEDER. This project explains what are events, steps to take, different types of, and the final project, from pre-event until post-event. All providers, materials and locations are 100% real for do it in a near future.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Infants ; Malalties rares ; Federación Española de Enfermedades Raras - FEDER ; Esdeveniments especials ; Relacions públiques



137 p, 14.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-14, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir