Jornades sobre l'aigua a Catalunya. 12-16 de juny de 1995
Nadal Tersa, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Títol variant: Jornada sobre el agua en Cataluña. 12-16 de junio de 1995
Títol variant: Journées sur l'eau à Catalogne. 12-16 juin 1995
Títol variant: Meeting on Water in Catalonia. 12th-16th June 1995
Data: 1996
Resum: Sota el títol "L'aigua a Catalunya", 1'Escola Tecnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de Catalunya ha organitzat unes jornades interdisciplinàries que s'han dut a terme els dies 12 al 16 de juny de 1995 i en les quals s'ha debatut la problemàtica que presenta l'aigua en el nostre país. Les ponències han tractat els temes següents: aspectes polítics, infraestructures, xarxes de reg i aspectes mediambientals i socials. La qualitat cientifica i professional dels ponents i de les seves presentacions ha servit per aconseguir un interessant nivell de debat entre els assistents.
Resum: Bajo el titulo "El agua en Cataluña", la Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos de la Universitat Politècnica de Catalunya ha organizado unas jornadas interdisiciplinares que se han llevado a cabo los días 12 al 16 de junio de 1995, y en las que se ha debatido la problemática que el agua representa en nuestro país. Las ponencias han tratado los siguientes temas: aspectos políticos, infraestructuras, redes de riego y aspectos medioambientales y sociales. La calidad científica y profesional de los ponentes y de sus presentaciones ha servido para lograr un interesante nivel de debate entre los asistentes.
Resum: Sous le titre "L'eau en Catalogne", 1'Escola Tecnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de Catalunya célébra, du 12 au 16 juin de 1995, des journées interdisciplinaires pour débattre de la problématique qui représente actuellement l'eau dans nos pays. Les interventions se sont centrées dans: les aspects politiques, les infrastructures, les réseaux d'irrigation et les principaux aspects de l'environnement naturel et social. La qualité scientifique et professionnelle des intervenants et de leurs présentations a créé un intéressant niveau de débat entre les participants.
Resum: Under the title of "Water in Catalonia", the Universitat Politècnica de Catalunya High Technology School of Civil Engineering organized a series of interdisciplinary meetings between 12th and l6th June 1995. Discussion centred on the problem of water in Catalonia, and priority was placed on the following topics: political aspects, infrastructures, irrigation networks, environmental and social implications. The high scientific and professional quality of the contributors and of their contributions led to interesting discussions among the participants.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Catalunya ; Aigua ; Infraestructures ; Xarxes de reg ; Catalufia ; Agua ; Infraestructuras ; Canales de riego ; Catalogne ; Eau ; Infrastructure ; Caneaux d'irrigation ; Catalonia ; Water ; Irrigation channels
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 29 (1996) p. 193-199, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41766


7 p, 243.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-03-20, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir