Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Quality, Innovation and Emerging Processing Technologies
Additional title: Herramientas de Control y Gestión de la Calidad para la Industria Agroalimentaria
Date: 2016-17
Abstract: En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. Dins de les tecnologies que permeten reduir l'impacte ambiental de la indústria alimentària els estudiants estudiaran l'aprofitament de subproductes per a l'obtenció d'ingredients funcionals.
Abstract: In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. Among the technologies that reduce the environmental impact of the food industry, students will study the use of products for the preparation of functional ingredients.
Abstract: En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. Dentro de las tecnologías que permiten reducir el impacto ambiental de la industria alimentaria los estudiantes estudiarán el aprovechamiento de subproductos para la obtención de ingredientes funcionales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Study plan: Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 81.3 KB

Anglès
5 p, 81.1 KB

Castellà
5 p, 82.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2016-09-23, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir