Postproducció [43778]
Torres Hostench, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Project Management
Data: 2016-17
Resum: Conèixer els fonaments de la postproducció Conèixer els fonaments del control de qualitat en localització Conèixer les normes de qualitat sobre traducció que fa servir la indústria Aprendre a utilitzar eines informàtiques per al control de qualitat Aprendre a realitzar processos de revisió i proofreading professional Aprendre a crear macros aplicades a projectes de traducció Aprendre autoedició Aprendre localització i edició d'imatges Conèixer els formats multimèdia més habituals Aprendre a localitzar arxius Flash Conèixer els formats audiovisuals més habituals.
Resum: Conocer las bases de la postproducción en los proyectos de localización Conocer las bases del control de calidad en localización Conocer las normas de calidad sobre traducción que utiliza la industria Aprender a utilizar herramientas informáticas para el control de calidad Aprender a realizar procesos de revisión y proofreading profesional Aprender a crear macros aplicadas a los proyectos de traducción Aprender autoedición Aprender localización y edición de imágenes Conocer los formatos multimedia más habituales Aprender a localizar archivos Flash Conocer los formatos audiovisuales más habituales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció [4315970]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció [1350]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 72.0 KB

Castellà
4 p, 72.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-23, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir